Interagency Coordinating Council on Early Intervention (ICC) Children and Families Workgroup November 16, 2023 10 a.m. – 12 p.m. Zoom Link:

https://cal-dds.zoom.us/meeting/register/tZMvcOCgrDwrEtw2VCX1E5GcwAfW4jVhrxQV

AGENDA

Time	Agenda Item	Item Description
10:00-10:05 (5 mins)	Welcome and Attendance	Opening remarks, roll call of members, welcome guests
10:05-10:10 (5 mins)	Review of Agenda	Provide an overview of the agenda
10:10-10:20 (10 mins)	ICC Guidelines, Mission, and Responsibilities	Review the committee guidelines, ICC mission, and the roles and responsibilities for Community Representatives
10:20-11:20 (60 mins)	Continue Workgroup Discussion from ICC meeting on October 19, 2023	 Topics: Develop a family-friendly and plain language survey to collect information on what has been challenging for families since the pandemic and what the current challenges are
11:20-11:40 (20 mins)	Finalize "Next Steps" for Action Plan	Finalize next steps to develop an action plan
11:40-11:50 (10 mins)	Member Assignment	Assign members their responsibilities for follow-up on the action plan
11:50-11:55 (5 mins)	Public Input	Guests from the public can share comments and questions
11:55-12:00 (5 mins)	Adjourn Meeting	Closing remark and end meeting